BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Sunday, April 3, 2011

HARAPAN ! ='( LOVE YOU BRUNO MARS

Sumpah lau aku tau konsert Bruno Mars tu bulan ni, dari tahun lepas aku dh booking ! arghhhh ! nyesal ! nape lah aku tak tau perkembangan tu ! nak pergi dowww ! da lame aku impikan... da la konsert The Wanted pon xdapat pergi ! sampai 2 , 3 kali aku mimpi The Wanted wat konsert depan mata aku ! =( sesape yg baik haty nk jual ticket Bruno Mars tu sile lah bgtau ! at least 2 ticket pon jadi laaa ! nak sangat ! =(






Nak wehhhh !!! >.< BRUNO MARS !!!! 

Thursday, March 31, 2011

The Memories Remains.. 9 January 2011 (PICC)


Kenangan yang masih terpahat ! hehe... kenangan paling best dalam hidup bersama teman2.. hehehe.. <3 this time ! Walaupun tak dapat hadiah yang lumayan tu, kami tetap BANGGA ! kerana dapat sampai ke MENARA GADING dalam pertandingan ni.. Kami telah berusaha untuk menang ! tapi nasib tidak menyebelahi.. tak pe lah. kami cukup bersyukur dengan apa yang kami dapat. =)








Sewaktu pertandingan bermula.. semua peserta bertungkus-lumus untuk mengumpul asset untuk menang dalam pertandingan ni.. hehehe.. aku sendiri pon dapat kumpul just 200 ribu jer.. macam mane la dorang leh kumpul sampai berJUTA2 =.=" dan persaoalannya , KENAPA BANKER TERSANGATLAH SLOW ? Yess... I know itu adalah PERATURAN permainan Catur Bistari. Tapi tak kan macam siput kott?? =P hehe.. JK ! =D








Sweet Memory ! aku tak kan lupe kan waktu ni ! memang bestt ! sayunk korunk laaaa ! <3 <3 <3











BTW ! Thankz Cikgu ! yang banyak mendorong kami sampai ke sini ! Jasa mu Tetap Ku Kenang !




INI LAH : CATUR BISTARI PERINGKAT KEBANGSAAN 2011 Di PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE (PICC)

Wednesday, March 23, 2011

Today ! Result SPM 2010 kluar ! =D

Waahhhh... best nyer tgk kakak2 n abang2 dapat result GEMPAK ! =D aku nak jugak !!! Ramai jugak yang dapt 10A,9A and 8A.. hmm.. kan best lau aku pon camtu.. nak sangat2! =) aku nak belajar sungguh2 ! aku nak dapat result cam dorang.. mesti mak,ayah aku happy ! =D aku pon nak berjaya dalam hidup.. hmmm... kalau result aku teruk xtau la nak letak mane muka ni.. =( aku xnak bgtau sesape kalau result aku truk ! uwaaa ! ='( aku nak berjaye ! aku nk result GEMPAK jugak ! Start hary ni ! aku nak berusaha ! InsyaAllah.. dengan izin Allah aku boleh berjaya ! Aku nak berusaha dan berdoa banyak2 ! hope aku dapat result OK walau x GEMPAK pon xpe.. =) Amin...... =)

Monday, March 21, 2011

Sabrina Carpenter "Syumell"

Wahh... lame tak update.. huhu.. Haaa... ni nak habaq kat hampa suma.. hehe.. Start hary ni aku minat giler ngan budak ni.. da la comeyyy.. suare lak besttt ! trus jadi minat kat die.. =) Sabrina Carpenter ! I LOVE U ! LOL.. Lebih-lebih lagu "Fall Apart" memang best ! feeling..... LOL .. suke suke suke ! "syaye syuke awak syumell" hehehehe.. kan best lau ade adik cam ni.. da la comey ! suare pon best.. =D berangan2.. hehe..




Sesape yg x knal lagi budak yg aku maksudkan tu (Sabrina Carpenter) ni lah die.."syumell" kan??? huhu.. suare die memang best... merdu jer.. hehe..<3 Sabrina Carpenter <3 

Wednesday, February 23, 2011

Sakit segale Urat-urat saraf.. =.="

Haisshh.. lame tol x update blog nie... huhu.. ary ni ary yang truk lagi... brape kilo nth trun berat... kah3x... mane x nyer, disebabkan x hadir kemarin time orang brarak semperna maulidur rasul,xpasal2 ary ni kena brarak kat padang skolah 10 round ! huh ! sakit woo... tapi best gak.. hahaha.. bleh dikatekan sparuh dari plajar skolah SMK Geliga tu yg kena.. hahaha... minggu depan lak ade sukaneka.. xtau la camner.. huhu... sabo je lah.. harap hari esok lebih baik dari hary ni... =) PEACE 


Tu jelah yang aku leh update.. haha.. =)

Thursday, January 6, 2011

Bad Day ! =(

Ary ni ary paling teruk yang aku rase pade awal tahun ni.. ==" Awal2 tahun dah dapat pengalaman buruk.. duhhh... Kalau dipikirkan lawak jugak.. HAHA!! :D Time pagi kat pagar skolah OK lagi.. boleh masuk ngan krete,time balik plak abes ! GAWAT2 ! HAHA!! call bapak suruh amek dalam skolah,then die cakap xbleh masuk,jalan jam then takut stuck krete dalam air.. (maklumlah,krete buruk. Kalau krete tinggi2 bleh la..) HAHA! dalam aty "xkan banjir teruk kot???" then jalan je lah ngan member2 gi kat pagar dalam keadaan hujan ! uhh... sejuk giler ! dah la berkabus.. pastu ade junior2 lain kate "xleh kuo la... "
then kitorg pon debar2 jugak... xkan xleh balik kottt... =| jalan la sampai kat pagar.. Bila sampai je depan, Astaga ! xleh nak lalu langsung ! xkan nak mengarung dalam air selut kot.. krete2 cikgu pon lalu sbuah-sbuah.. bukan nak tolong tumpangkan sampai seberang jalan pon.. =( Hujan plak turun makin lebat... nyaris2 nak mengarung air selut tu ! HAHA! nasib baik my bapak bleh naik sikit sampai kat pagar.. boleh la balik.. fuhh.. tapi memang sejuk giler ! dengan kasut,baju sume basah ! jalan plak jam panjang giler... HAHA! ni lah first aku tgk jalan jam sampai camtu skali sebab skolah Geliga.. HAHA ! mintak2 lah x demam... dah la lusa aku nak kene gi "Putrayaya" lawan catur bistari.. HAHAHA ! 


So,aku doa sangat2 mintak2 esok cuaca panas... 1 ary pon jadi lah... kalau tak,tak tau la aku nak gi pakai baju pe nanti.. =(




Ni pic waktu pagi... kalau nak tau tgh hary time balik skolah lagi teruk.. ==" bleh dikatakan nak sampai jalan penuh air.. HAHA!! Sunway Lagoon ! :D
Ag , Niesa n other friend's ! This is a new experience in this year ! :D

Saturday, January 1, 2011

About My Best Cousin





Ni lah cousin aku... Yasmin name nye.. Aku rapat giler ngan die.. Die stay KL... umo die same ngan aku.. Die ni baik sangat ngan aku... =) Dulu kalau cuti je mesti aku gi umah die.. besttt sangat2... but now.... dah jarang... coz die pon da pindah kat Bangi... ='(  Tapi stay bleh contact.. =) huhuhu... Secret aku die tau,aku pon tau secret die.. hehehe... berkongsi secret la plak... :D Tak pe.. Aku caye kat die.. hikhik.. hmmm... tu jelah... hehehe... 






I always call my cousin because we’re so close. We’re almost like sisters, and we’re also close because our moms are sisters.


God made us cousins, chance made us friends. 







About My BFF =)


Cute tak budak ni ??? hahaha... Ni lah Ag , BFF aku.. hehe.. die ni suke buat bende2 pelik... hahaha... Dress up die pon mcm2 die reka.. cam Lady Gaga la lebih kurang... hahaha... die ni baek la jugak... leh buat kawan... hahahahah!! memang baik sangat2 pon... huhu... hmmmm.. die ni kalau nak sesuatu bende memang sungguh2.. hahaha... kalau tak dapat ape yang die nak tak tau la camne.... HAHAHA!! :D btw, die ni creative orangnyer.. kalau bab seni , die la no.1 ... Cikgu2 kat skolah slalu panggil die kalau ade pape yang nak kena buat pasal seni kat skolah... Ape lagi erk pasal die... hmmmm... Haaa... die ni pon ramai peminat sebenarnya... HAHA!! :D  tu je lah yang aku leh kongsi kat korang pasal Ag ni.. 
 The language of friendship is not words but meanings.





Ni plak By... Comeyyy tak?? hehehe... Die ni pon BFF aku... Die ni kecik2 n comey jugak.. hehehe... BFF aku yang sorang ni fanatic giler ngan BARBIE ! hahahaha.. dari kecik sampai ke besao minat barbie.. haishhhh... tgk kat tangan die tu,gelang pun gelang barbie... ish3... nasib baju bukan baju barbie... hahaha ! hmmm... ape lagi erk.. Die ni baru pindah skolah kat skolah aku tu tahun 2010.. So,aku kenal die baru dekat 1 tahun.. tapi kitorang dah rapat giler ngan die walaupun die budak baru kat cni... hahahaha... :D Papepon kawan ngan die memang best ! ENJOY !  
 Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom. 






What do you think's about this picture?? hikhik... Ok! ni lah Niesa... Die ni suka bergaya jugak... hahaha.. selagi die rase dess up die tak Ok, slagi tu die main tukar2... hahahaha! Die ni la BFF aku... tapi aku kenal die lagi lama dari aku kenal Ag n By tu... hehehe... jadi banyak hal personal die aku tau... hehehe... Dia ni kuat makan cam aku,tapi susah betol nak naik berat ! haishhh..hmmmmm... lagi ape erk...? Ape2 pon kitorang tak kesah die ni camner.. Asal baik,jujur dalam friendship pun dah kira OK ! hikhikhik... And also saling memahami friendship nieh ! So,I hope this friendship will not be broken forever


Yes we are [friends] and I do like to pass the day with you in serious and inconsequential chatter.  I wouldn't mind washing up beside you, dusting beside you, reading the back half of the paper while you read the front.  We are friends and I would miss you, do miss you and think of you very often.  I don't want to lose this happy space where I have found someone who is smart and easy and doesn't bother to check her diary when we arrange to meet. 

About Me =)

Assalammualaikum..=) memberi salam adelah diutamakan bagi umat Islam..hehe..=) Hye ! im Syahirah,just call me Sya or slalu org ganu panggil Syerah. teehee.. Aku ni manusia biasa jer.. banyak kekurangan kat aku nieh.. but,aku redha.. =) Aku nieh very very very CHUBBY ! HAHAk! :D 


Haaa....! ni lah aku.. gemok an? hAhahA!! but i don't care what people want to say about me... Hahahaha... Aku ni baru masuk 17thn.. hehe... TIME TO STUDY HARD !  macam tak caye je da nak SPM.. hurmmm.. gawat ini ! haha... pape pon,doa kan aku dapat result yang baik k ! hehe.. kalau tak nak tak pe.. tak pakse.. =P hmmm.. pe gi erk? haaa.. aku ni orang Terengganu... huhu... Na Na Na Na Na.... Ganu kiter... hahahahak ! hmmmm... tu je lah pasal aku.. kalau ade pape gi aku update lagi k.. hehe.. PEACE NO WAR ! =D

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars