BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Saturday, January 1, 2011

About My BFF =)


Cute tak budak ni ??? hahaha... Ni lah Ag , BFF aku.. hehe.. die ni suke buat bende2 pelik... hahaha... Dress up die pon mcm2 die reka.. cam Lady Gaga la lebih kurang... hahaha... die ni baek la jugak... leh buat kawan... hahahahah!! memang baik sangat2 pon... huhu... hmmmm.. die ni kalau nak sesuatu bende memang sungguh2.. hahaha... kalau tak dapat ape yang die nak tak tau la camne.... HAHAHA!! :D btw, die ni creative orangnyer.. kalau bab seni , die la no.1 ... Cikgu2 kat skolah slalu panggil die kalau ade pape yang nak kena buat pasal seni kat skolah... Ape lagi erk pasal die... hmmmm... Haaa... die ni pon ramai peminat sebenarnya... HAHA!! :D  tu je lah yang aku leh kongsi kat korang pasal Ag ni.. 
 The language of friendship is not words but meanings.





Ni plak By... Comeyyy tak?? hehehe... Die ni pon BFF aku... Die ni kecik2 n comey jugak.. hehehe... BFF aku yang sorang ni fanatic giler ngan BARBIE ! hahahaha.. dari kecik sampai ke besao minat barbie.. haishhhh... tgk kat tangan die tu,gelang pun gelang barbie... ish3... nasib baju bukan baju barbie... hahaha ! hmmm... ape lagi erk.. Die ni baru pindah skolah kat skolah aku tu tahun 2010.. So,aku kenal die baru dekat 1 tahun.. tapi kitorang dah rapat giler ngan die walaupun die budak baru kat cni... hahahaha... :D Papepon kawan ngan die memang best ! ENJOY !  
 Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom. 






What do you think's about this picture?? hikhik... Ok! ni lah Niesa... Die ni suka bergaya jugak... hahaha.. selagi die rase dess up die tak Ok, slagi tu die main tukar2... hahahaha! Die ni la BFF aku... tapi aku kenal die lagi lama dari aku kenal Ag n By tu... hehehe... jadi banyak hal personal die aku tau... hehehe... Dia ni kuat makan cam aku,tapi susah betol nak naik berat ! haishhh..hmmmmm... lagi ape erk...? Ape2 pon kitorang tak kesah die ni camner.. Asal baik,jujur dalam friendship pun dah kira OK ! hikhikhik... And also saling memahami friendship nieh ! So,I hope this friendship will not be broken forever


Yes we are [friends] and I do like to pass the day with you in serious and inconsequential chatter.  I wouldn't mind washing up beside you, dusting beside you, reading the back half of the paper while you read the front.  We are friends and I would miss you, do miss you and think of you very often.  I don't want to lose this happy space where I have found someone who is smart and easy and doesn't bother to check her diary when we arrange to meet. 

0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars