BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Saturday, January 1, 2011

About Me =)

Assalammualaikum..=) memberi salam adelah diutamakan bagi umat Islam..hehe..=) Hye ! im Syahirah,just call me Sya or slalu org ganu panggil Syerah. teehee.. Aku ni manusia biasa jer.. banyak kekurangan kat aku nieh.. but,aku redha.. =) Aku nieh very very very CHUBBY ! HAHAk! :D 


Haaa....! ni lah aku.. gemok an? hAhahA!! but i don't care what people want to say about me... Hahahaha... Aku ni baru masuk 17thn.. hehe... TIME TO STUDY HARD !  macam tak caye je da nak SPM.. hurmmm.. gawat ini ! haha... pape pon,doa kan aku dapat result yang baik k ! hehe.. kalau tak nak tak pe.. tak pakse.. =P hmmm.. pe gi erk? haaa.. aku ni orang Terengganu... huhu... Na Na Na Na Na.... Ganu kiter... hahahahak ! hmmmm... tu je lah pasal aku.. kalau ade pape gi aku update lagi k.. hehe.. PEACE NO WAR ! =D

0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars