BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Monday, March 21, 2011

Sabrina Carpenter "Syumell"

Wahh... lame tak update.. huhu.. Haaa... ni nak habaq kat hampa suma.. hehe.. Start hary ni aku minat giler ngan budak ni.. da la comeyyy.. suare lak besttt ! trus jadi minat kat die.. =) Sabrina Carpenter ! I LOVE U ! LOL.. Lebih-lebih lagu "Fall Apart" memang best ! feeling..... LOL .. suke suke suke ! "syaye syuke awak syumell" hehehehe.. kan best lau ade adik cam ni.. da la comey ! suare pon best.. =D berangan2.. hehe..




Sesape yg x knal lagi budak yg aku maksudkan tu (Sabrina Carpenter) ni lah die.."syumell" kan??? huhu.. suare die memang best... merdu jer.. hehe..<3 Sabrina Carpenter <3 

0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars