BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Thursday, March 31, 2011

The Memories Remains.. 9 January 2011 (PICC)


Kenangan yang masih terpahat ! hehe... kenangan paling best dalam hidup bersama teman2.. hehehe.. <3 this time ! Walaupun tak dapat hadiah yang lumayan tu, kami tetap BANGGA ! kerana dapat sampai ke MENARA GADING dalam pertandingan ni.. Kami telah berusaha untuk menang ! tapi nasib tidak menyebelahi.. tak pe lah. kami cukup bersyukur dengan apa yang kami dapat. =)








Sewaktu pertandingan bermula.. semua peserta bertungkus-lumus untuk mengumpul asset untuk menang dalam pertandingan ni.. hehehe.. aku sendiri pon dapat kumpul just 200 ribu jer.. macam mane la dorang leh kumpul sampai berJUTA2 =.=" dan persaoalannya , KENAPA BANKER TERSANGATLAH SLOW ? Yess... I know itu adalah PERATURAN permainan Catur Bistari. Tapi tak kan macam siput kott?? =P hehe.. JK ! =D








Sweet Memory ! aku tak kan lupe kan waktu ni ! memang bestt ! sayunk korunk laaaa ! <3 <3 <3











BTW ! Thankz Cikgu ! yang banyak mendorong kami sampai ke sini ! Jasa mu Tetap Ku Kenang !




INI LAH : CATUR BISTARI PERINGKAT KEBANGSAAN 2011 Di PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE (PICC)

0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars