BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Sunday, April 3, 2011

HARAPAN ! ='( LOVE YOU BRUNO MARS

Sumpah lau aku tau konsert Bruno Mars tu bulan ni, dari tahun lepas aku dh booking ! arghhhh ! nyesal ! nape lah aku tak tau perkembangan tu ! nak pergi dowww ! da lame aku impikan... da la konsert The Wanted pon xdapat pergi ! sampai 2 , 3 kali aku mimpi The Wanted wat konsert depan mata aku ! =( sesape yg baik haty nk jual ticket Bruno Mars tu sile lah bgtau ! at least 2 ticket pon jadi laaa ! nak sangat ! =(






Nak wehhhh !!! >.< BRUNO MARS !!!! 

0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars