BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Thursday, March 31, 2011

The Memories Remains.. 9 January 2011 (PICC)


Kenangan yang masih terpahat ! hehe... kenangan paling best dalam hidup bersama teman2.. hehehe.. <3 this time ! Walaupun tak dapat hadiah yang lumayan tu, kami tetap BANGGA ! kerana dapat sampai ke MENARA GADING dalam pertandingan ni.. Kami telah berusaha untuk menang ! tapi nasib tidak menyebelahi.. tak pe lah. kami cukup bersyukur dengan apa yang kami dapat. =)








Sewaktu pertandingan bermula.. semua peserta bertungkus-lumus untuk mengumpul asset untuk menang dalam pertandingan ni.. hehehe.. aku sendiri pon dapat kumpul just 200 ribu jer.. macam mane la dorang leh kumpul sampai berJUTA2 =.=" dan persaoalannya , KENAPA BANKER TERSANGATLAH SLOW ? Yess... I know itu adalah PERATURAN permainan Catur Bistari. Tapi tak kan macam siput kott?? =P hehe.. JK ! =D








Sweet Memory ! aku tak kan lupe kan waktu ni ! memang bestt ! sayunk korunk laaaa ! <3 <3 <3











BTW ! Thankz Cikgu ! yang banyak mendorong kami sampai ke sini ! Jasa mu Tetap Ku Kenang !




INI LAH : CATUR BISTARI PERINGKAT KEBANGSAAN 2011 Di PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE (PICC)

Wednesday, March 23, 2011

Today ! Result SPM 2010 kluar ! =D

Waahhhh... best nyer tgk kakak2 n abang2 dapat result GEMPAK ! =D aku nak jugak !!! Ramai jugak yang dapt 10A,9A and 8A.. hmm.. kan best lau aku pon camtu.. nak sangat2! =) aku nak belajar sungguh2 ! aku nak dapat result cam dorang.. mesti mak,ayah aku happy ! =D aku pon nak berjaya dalam hidup.. hmmm... kalau result aku teruk xtau la nak letak mane muka ni.. =( aku xnak bgtau sesape kalau result aku truk ! uwaaa ! ='( aku nak berjaye ! aku nk result GEMPAK jugak ! Start hary ni ! aku nak berusaha ! InsyaAllah.. dengan izin Allah aku boleh berjaya ! Aku nak berusaha dan berdoa banyak2 ! hope aku dapat result OK walau x GEMPAK pon xpe.. =) Amin...... =)

Monday, March 21, 2011

Sabrina Carpenter "Syumell"

Wahh... lame tak update.. huhu.. Haaa... ni nak habaq kat hampa suma.. hehe.. Start hary ni aku minat giler ngan budak ni.. da la comeyyy.. suare lak besttt ! trus jadi minat kat die.. =) Sabrina Carpenter ! I LOVE U ! LOL.. Lebih-lebih lagu "Fall Apart" memang best ! feeling..... LOL .. suke suke suke ! "syaye syuke awak syumell" hehehehe.. kan best lau ade adik cam ni.. da la comey ! suare pon best.. =D berangan2.. hehe..




Sesape yg x knal lagi budak yg aku maksudkan tu (Sabrina Carpenter) ni lah die.."syumell" kan??? huhu.. suare die memang best... merdu jer.. hehe..<3 Sabrina Carpenter <3 

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars