BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Wednesday, February 23, 2011

Sakit segale Urat-urat saraf.. =.="

Haisshh.. lame tol x update blog nie... huhu.. ary ni ary yang truk lagi... brape kilo nth trun berat... kah3x... mane x nyer, disebabkan x hadir kemarin time orang brarak semperna maulidur rasul,xpasal2 ary ni kena brarak kat padang skolah 10 round ! huh ! sakit woo... tapi best gak.. hahaha.. bleh dikatekan sparuh dari plajar skolah SMK Geliga tu yg kena.. hahaha... minggu depan lak ade sukaneka.. xtau la camner.. huhu... sabo je lah.. harap hari esok lebih baik dari hary ni... =) PEACE 


Tu jelah yang aku leh update.. haha.. =)

0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars