BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Nice People

Saturday, January 1, 2011

About My Best Cousin





Ni lah cousin aku... Yasmin name nye.. Aku rapat giler ngan die.. Die stay KL... umo die same ngan aku.. Die ni baik sangat ngan aku... =) Dulu kalau cuti je mesti aku gi umah die.. besttt sangat2... but now.... dah jarang... coz die pon da pindah kat Bangi... ='(  Tapi stay bleh contact.. =) huhuhu... Secret aku die tau,aku pon tau secret die.. hehehe... berkongsi secret la plak... :D Tak pe.. Aku caye kat die.. hikhik.. hmmm... tu jelah... hehehe... 






I always call my cousin because we’re so close. We’re almost like sisters, and we’re also close because our moms are sisters.


God made us cousins, chance made us friends. 







0 comments:

SyaAgByNie

SyaAgByNie

Mr.Bean

Mr.Bean

My BeLove Cat's

My BeLove Cat's
Nie lah kucing aku... tapi nie pic lame,skarang sume dah gemok2 macam aku ! hahahak ! Yang paling mengade slalu nak suruh orang gosok die Si Jerry tu.. hahaha.. Si Merry lak dah pandai kuar pagar umah, haishh... geram betoi ! Si Berry lak asyik makan jer.. macam ner tak gemok... HAHAHA!!

My Bruno Mars

My Bruno Mars